top of page
Ara

Douglas Tanque'den Körfez'e Veda

Kocaelispor ile sürpriz bir şekilde yolları ayrılan Brezilyalı golcü Douglas Tanque, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Körfez' veda etti.


Douglas Tanque takımdan ayrıldı mı

Kocaelispor'da, sezon başında Samsunspor'dan kadroya katılan santrafor Douglas Tanque, beklenmedik bir şekilde takıma veda etmişti.


Brezilyalı golcü, geçtiğimiz hafta Japon Ligi ekiplerinden Shizuoka Shimizu’nun teklifini kabul etmiş ve sözleşmesindeki 750 bin Euroluk fesih bedelini ödeyerek yeşil siyahlı ekiple yollarını ayırmıştı.


Ligde çıktığı 19 maçta 10 gol ve 1 asist kaydeden Tanque, olağanüstü bir performans göstererek Kocaelispor'un en skorer ismi oldu. Brezilyalı santrafor ayrıca gol krallığı yarışında Eyüpsporlu Ahmet Kutucu ve Gianni Bruno'nun arkasından 3. sıraya yerleşmişti.


Şampiyonluk yarışı veren Kocaelispor, Tanque'nin ayrılığının üzerine alternatif golcü arayışlarına başlarken Tanque, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kulübe veda etti.


Yeşil siyahlı forma ile gol sevinci fotoğrafını paylaşan Douglas Tanque, ''Her şey için teşekkürler Kocaeli'' ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page