top of page
Ara

El-Kaabi Coştu, Olympiakos Farka Koştu! Aston Villa - Olympiakos: 2-4

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda Aston Villa'yı 4-2 yenen Olympiakos rövanş öncesi oldukça büyük bir avantaj yakaladı.


olympiakos aston villa 4-2 özet konferans ligi haberleri

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda Aston Villa ile Olympiakos, Villa Park'ta karşılaştı.


Maça oldukça etkili başlayan konuk ekip Olympiakos, Hatayspor'un eski golcüsü Eyüp El-Kaabi'nin 16 ve 29. dakikalarda attığı şık gollerle 2-0 öne geçti.


Aston Villa adına bu sezonun yıldızı Ollie Watkins 45+1'de farkı 1'e indiren golü kaydetti ve ilk yarı konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.


İkinci yarıya etkili başlayan ekip bu kez ev sahibi olurken, 52. dakikada Moussa Diaby ile golü bulan Aston Villa, skorda dengeyi sağladı.


Bu golden 4 dakika sonra kazanılan penaltıyı gole çeviren Eyüp El-Kaabi, kendisinin ve takımının 3. golünü atarak, Olympiakos'u tekrar öne geçirdi.


67. dakikada Hezze'nin ceza sahası dışından sert vuruşu savunmaya çarparak kaleci Olsen'i yanılttı ve Olympiakos maçta tekrar iki farklı üstünlük kurdu.


Aston Villa, 83. dakikada Douglas Luiz ile penaltı atışından yararlanamazken, karşılaşma Olympiakos'un 4-2'lik galibiyeti ile sonuçlandı.


Olympiakos, final için oldukça önemli bir avantaj yakalarken, karşılaşmanın rövanşı 9 Mayıs'ta Karaiskakis Stadyumu'nda oynanacak.

Comments


bottom of page