top of page
Ara

Elazığspor'dan Batman'da Yaşanan Olaylarla İlgili Açıklama!

TFF 3. Lig 2. Grup'un 19. haftasında oynanan Batman Petrolspor - Elazığspor maçında çıkan olayların ardından, Elazığspor Kulübü açıklamalarda bulundu.



Elazığ'da oynanan sezonun ilk devresindeki olaylı maçın ardından, ligin 19. haftasında Batman'da oynanan mücadelede de olaylar yaşandı.


Hem saha içi hem de saha dışında yaşanan olaylarla ilgili Elazığspor Kulübü açıklamalarda bulundu.


Elazığspor tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;


Kamuoyuna Duyuru; Bugün Batman Stadyumu'nda stadyuma adım attığımız andan itibaren "Faşist Elazığ, İntikam, Öleceksiniz" gibi tezahüratlarda bulunan ve stadyumdan ayrılana kadar ağza alınmayacak küfürler eden TPAO taraftarları, yöneticileri ve futbolcuları ahlaksızca tutumlarda bulunmuşlardır.


90 dakika boyunca sahayı rakibe dar eden, müthiş bir mücadele örneği gösteren takımımız, 90+4. dakikada galibiyeti kaçırmıştır.


Şampiyonluk yolunda yenilmezlik serimiz 13 maça çıkarken, son dakikalarda attıkları gole şampiyon olmuşcasına sevinen rakip takımın, müsabakada yaşanan olaylardan dolayı nasıl cezalar alacağının da takipçisi olacağız.


Ayrıca ikinci yarının başında Bahattin Köse'ye yapılan yüzde yüz penaltımız da hakemler tarafından es geçilmiştir.


Yine rakip takım tarafından Türkiye Futbol Federasyonundan maç yayın yetki belgesi alınmasına rağmen, üstelik Youtube katıl butonunu aktif ederek taraftarlarımızdan ücret almasına rağmen bilerek ve isteyerek yayın yapmayan TPAO kulübünü spor ahlakına yakışmayan bu tutum ve davranışlarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.


Galibiyeti son dakikalarda kaçırdığımız ve 1 puanla sahadan ayrıldığımız için Büyük Elazığspor taraftarlarından özür dileriz.


Tüm taraftarlarımızı pazar günü şampiyonluk yolunda büyük bir öneme sahip olan Ergene Velimeşespor müsabakasına davet ediyoruz.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page