top of page
Ara

Emin Adanur: ''Bu Kulübü Kayyuma Bırakmayız''

2 Temmuz’da çoğunluk aranmaksızın kongreye gidecek olan Bursaspor'u, süre içerisinde başkan adayı çıkmaması halinde kayyum tehdidi bekliyor. Endişe içerisinde süreci bekleyen Bursaspor camiasına, eski ikinci başkanı Emin Adanur'dan mesaj geldi.


Emin Adanur: ''Bu Kulübü Kayyuma Bırakmayız''

Başkan Ömer Furkan Banaz'ın istifa kararının ardından, yeşil beyazlı kulüp, Olağanüstü Seçimli Kongre kararı almıştı. Ancak, başvuru süresi içerisinde aday çıkmaması nedeniyle kongre 2 Temmuz tarihine ertelendi.


2 Temmuz’da çoğunluk aranmaksızın kongreye gidecek olan Bursaspor'da, eğer bu tarihe kadar başkan adayı çıkmaz ise 1 milyar 200 milyon TL'lik borç ile boğuşan Bursaspor'un kayyuma kalma tehlikesi bulunuyor.


Bunun üzerine Bursaspor’da, önceki dönem Hayrettin Gülgüler Başkanlığındaki yönetimde görev alan ikinci başkan Emin Adanur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile camiaya seslendi.


Adanur paylaşımında, ''Diyecek söz kalmadı.. Şunu söyleyeyim, 2 Temmuz’da kimse aday olmazsa, kulübü asla ve asla Kayyum’a bırakmayız, bu burada kalsın.” ifadelerini kullandı.



İlgili Yazılar

Comments


bottom of page