top of page
Ara

Emre Belözoğlu, Başakşehir'deki Geleceği İle İlgili Konuştu

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olarak Gürsel Aksel Stadyumu'ndan eli boş döndü. Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Emre Belözoğlu başakşehirde kalacak mı

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, 2-0'lık Fenerbahçe yenilgisini değerlendirdi.


Belözoğlu, ''Bugün kesinlikle hak eden taraf Fenerbahçe’ydi. Oyunun başında yaptığımız çok basit hatalardan doğan pozisyonlara girdiler ve bunları değerlendirdiler. Dersimizi iyi çalıştığımızı düşündüğümüz bir maçta basit hatalar yaptık. 30’uncu dakikada hamleler yaptık, oyun biraz daha bize döndü. Pozisyonlara girer gibi olduk. Ama maçın genelini değerlendirecek olursam, finali hak eden taraf kazandı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar, kendi potansiyellerince çok iyi bir sezon geçirdiler. Ligi ilk 5'te bitirdik ama ne yazık ki Avrupa Kupaları'na gidemiyoruz'' diye konuştu.


İki takımın kadrosu arasındaki farklılıklara değinen Belözoğlu, ''Bugün Fenerbahçe'nin yedekleri bile birçok büyük takımda forma giyebilecek oyuncular. Çok güçlü bir kadrosu var. Buraya kadar onlar da 55 maç oynadılar ama çok daha derin bir kadroyla mücadele ettiler. Benim oyuncu grubum da kendi güçlerine göre çok iyi mücadele ettiler.'' ifadelerini kullandı.



Başakşehir'deki geleceği hakkında konuşan teknik adam sözlerini şu ifadelerle noktaladı:


''Ben bu kulübe geldiğimde, bu kulüp 17. sıradaydı ve benimle sezonu 4. olarak bitirdi. Bu sene de 62 puan topladık. Ben neleri iyi, kötü, doğru ve yanlış yaptığımı biliyorum. Ben bu kulüpte önemli işler yaptım. Hem futbolcuyken hem teknik adamken, oyunculara bir hedef belirledim. Benim görevi bırakmam için bir sebep yok. Sadece hedeflerin büyüdüğü noktada, hedeflerim doğrultusunda kararlar almam gerekirse bunu da başkanımız ile görüşerek yaparım. Onun dışında 1 sene daha sözleşmem var. Futbolcuyken de teknik adamken de kararları başkan ile istişare etmeden almadım. Benim önümüzdeki sene ile ilgili düşüncem, daha güçlü bir takım kurup, yine hedefe oynayan bir Başakşehir ile yola devam etmek. Ama başkanın başka bir isteği olursa saygı duyarım. Beraber kararımızı alırız.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page