top of page
Ara

Emre Belözoğlu: ''Bizle Oynamak Kolay Değil''

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Başakşehir, sahasında karşılaştığı Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı. Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


 Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu maç sonu açıklama

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, 1-1'lik Ümraniyespor beraberliğini değerlendirdi.


Belözoğlu, ''Rakibin çıkardığı 11'i maçtan öne kafamızda senaryolaştırdığımızda biraz daha topa sahip olmak isteyen, geçişe uygun oyuncular tercih etmişti. Hem merkezde hem kenar özellikli oyuncularda. Biz de onları merkezde oynatıp, orada yapacağımız baskılarla gol bulabileceğimizi biliyorduk. Ki maçın başında bunu yakaladık. İşlerin bizim adımıza kolay gideceğini düşündüğümüz anlarda ise bireysel hatayla kırmızı kart geldi. Son 12 maçımızda 5. kırmızı kartımız oldu, 3'ü direkt olmak üzere Bu kendi görüşüm, takımın mental ve fiziksel yorgunluk yaşadığını net gösteriyor. 50. maçını oynadı çocuklar. 10 kişi kalan takımımı tebrik ederim, ellerinden gelen her türlü mücadeleyi gösterdiler. Ümraniyespor'un da işi kolay değil, lige tutunmaya çalışıyorlar. Onları da mücadelelerinden dolayı tebrik ederim'' diye konuştu.


Belözoğlu, "Başakşehir'in hedefi artık tamamen Türkiye Kupası diyebilir miyiz?" sorusuna ise, "Gerçekçi olmak lazım, matematiksel olarak şansımız devam etse de ligde her maçımızı kazanmaya oynayacağız. Her takım için, bizle oynamak kolay değil. Biz yine ligde tüm maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Hedefsiz bir takım benim çalıştırdığım takım olamaz. O yüzden ligde devam edeceğiz ancak gerçekçi olmak gerek, Avrupa kupalarına katılmak istiyorsak bizim birinci hedefimiz şu an kupa diyebilirim." cevabını verdi

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page