top of page
Ara

Emre Belözoğlu: ''Hakemler Adına Çok Üzgünüm''

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Ankaragücü, deplasmanda karşılaştığı Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Emre Belözoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu basın açıklaması

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, 1-0'lık Konyaspor yenilgisini değerlendirdi.


Belözoğlu, ''Kaybettiğimiz için üzgünüm. En kötü 1 puan alabileceğimiz bir maçtı. Özellikle ilk yarının ortalarında çok basit top kayıplarıyla rakibin ekmeğine yağ sürdük. Buna binaen onların da istediği buydu. Konyaspor, merkezde kaptırılan toplarla ceza sahasına inmeye çalışan bir takım. Onlar da uzun zamandır kazanamıyorlardı. Taraftarlarının önünde bunu yakalamak istediler ve 1-0'ı yakaladıktan sonra biz üretmeye çalıştık. İlk yarıda hantal bir oyun vardı. İkinci yarıda nispeten daha hareketlendirdik oyunu. Ceza sahasına indik, pozisyonlara girdiğimizi düşünüyorum. İlk yarıda da hatta maçın ikinci dakikası da dahil olmak üzere pozisyonlara girdik. Aynı problemlerimiz devam ediyor. Temas ve bitiricilikle alakalı bizim 4 aydır gördüğümüz problemlerimiz var. Bunları düzeltmek için çalışacağız. Konyaspor'u tebrik ederim. Ligde hiçbir maç kolay değil. Bu saatten sonra da bizim adımıza da her maç ayrı ayrı değerlendirmemiz gereken zorlukta geçecek gibi görünüyor'' diye konuştu.


Maçın yönetimine eleştiride bulunan teknik adam şu ifadeleri kullandı:


''Ankaragücü çok büyük bir camia. Buraya geldikten sonra bunu daha net şekilde anladım. Camiam adına, bize yaşatılan bu süreçten dolayı üzgünüm. Hakemler adına çok üzgünüm, kendilerini bu pozisyona sokuyorlar. Bu kadar net, çok basit bir hata. Bir şey söyleyemiyorum. Galatasaray maçımız var, takımın başında olmak istiyorum. Her şeyden önemlisi, bu camiaya gönül verenler adına çok üzgünüm bu gece. Yapacak bir şey yok. Ankaragücü güçlü, kuvvetli bir camia. Bu süreçleri umarım yaşamayız demiştim ama umarım bu süreçleri yaşadığımız son maçımız olur.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page