top of page
Ara

Emre Belözoğlu: ''Ligin Üstünde Kalmak En Büyük Arzumuz''

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı, uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Başakşehir FK Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


emre belözoğlu başakşehir

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu 3-1'lik Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi.


Belözoğlu, ''Kazanmak güzel, maçın ilk yarısı bizim adımıza çok iyi diyemeyeceğim şekilde geçti. İkinci yarı, oyun başında 25 dakika ciddi üstünlüğümüz var. Golü bulduk, pozisyonlara da girdik. 2 buçuk gün önce maç oynamış takımımı mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum. Kasımpaşa da çok iyi mücadele etti. Eksiklerimizin olmasından dolayı hamle de zor oldu. O 10 dakika içinde Kasımpaşa’nın pozisyonları vardı. Oyun gitti geldi. Yaptığımız hamlelerin karşılığını görmek bizi mutlu ediyor. Son dakikalarda da olsa golü bulmak çok değerli. Yolumuza devam diyoruz. Ligin üstünde kalmak ligin sonunu böyle getirmek en büyük arzumuz” diye konuştu.


Teknik adam, Youssef Ndayishimiye'nin, Nice’e transfer olacağı iddiaları ile ilgili yöneltilen soruya, “Bugün cezalıydı. Çok ciddi gelişim gösterdi. Kulübümüze çok hizmeti oldu ama kulübümüz bu konuyla alakalı açıklama yapacaktır. Oyuncumuzun gösterdiği performanstan mutluyum. Kulüp karar alırsa bunu yakın sürede size açıklar” yanıtı verdi.


Belözoğlu, ismi Başakşehir ile anılan Haris Seferovic sorusuna ise, “Okaka bizim için önemli. Keny de elinden geleni yaptı. Okaka’nın biraz daha topu tutma becerisi yüksek, oyunu da biliyor. Keny çok genç. Ondan da beklentimiz var. Seferovic ile ilgili hiçbir girişimiz olmadı. Sezon başında görüştük ama kendisi Galatasaray ’ı tercih etti. Kendisiyle alakalı girişimimiz yok” dedi.

Comments


bottom of page