top of page
Ara

Emre Belözoğlu'ndan Ankaragücü'ne Veda | ''Çok Daha İyi Günleri Hak Ettiğinize İnanıyorum''

Trendyol Süper Lig'de sezonu 17. sırada tamamlayarak lige veda eden Ankaragücü, teknik direktörü Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı. Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sarı lacivertli kulübe veda etti.


emre belözoğlu ankaragücü açıklama

Ankaragücü ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu, kulübe veda etti.


Belözoğlu, veda mesajında şu ifadelere yer verdi:


''Sayın başkan ve yöneticilerimizle yaptığımız toplantıda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Hepimiz için hayırlı olsun.


Ankaragücü'müz bütünüyle çok zor bir sene yaşamıştır. Bu büyük camiaya gönül veren herkes buna şahittir. Her zorluğu sonuna kadar paylaştık... Görev süremizce, 4-5 maç dışında takımımız hiçbir takıma futbol anlamında geride kalmadı. Skorlar oyun gücümüzü desteklemedi, hak etmediğimiz bir son yaşadık. Kabul etmemiz gerekiyor, başarısız olduk. İlk gün ve bugün de ne söylediysem camianın sorumluluğunun bilincinde davranmış biri olarak sebepleri, sen, ben, o yerine konuşarak değil, bize düşeni söyleyerek ayrılmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.


Sayın başkana, yöneticilere ve bizi kendi evimizde gibi hissettiren tüm kulüp çalışanlarımıza ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum; ve tabi ki bu büyük taraftara...

Sizleri çok üzdük, elimizden geleni yapmaya çalışsak da yetmedi özür diliyorum. Desteğinizi hep yanımızda hissettim, ömür boyu unutmayacağım. Çok daha iyi günleri hak ettiğinize inanıyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun.''

İlgili Yazılar

Comentarios


bottom of page