top of page
Ara

Emre Belözoğlu: ''Net Bir Galibiyet Aldık''

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, 2-0'lık Konyaspor galibiyetini değerlendirdi.


Belözoğlu, ''Maçın ilk 60-70. dakikası çok net bir oyun ve çok net skor ortaya çıktı. Skoru daha da arttırabilirdik. Net bir galibiyet aldık diye düşünüyorum. İyi çalışmıştık maçtan önce. Topun bizde ve rakipte olduğu planlarımız çok net bir şekilde işledi. Oyuncularımız gösterdiğimiz her şeyi uygulamaya çalıştılar. Bütün oyuncu arkadaşlarımı tebrik ederim. Özellikle baskılarda bütün antrenmanlarda çalıştığımız her şeyin karşılığını aldık. Oyuncularımın da isteği, arzusu ve enerjisi yüksek, galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Bundan sonra haftalarda Konyaspor'a başarılar dilerim" diye konuştu.



''Orta sahaya transfer yapılacak mı?" sorusuna ise, ''Evet. Bugün, yarın kulübümüz bir orta saha oyuncusu açıklayacaktır. Kafamızda bir oyuncu var. Bir planımız vardı zaten. Tabii ki yetenekli, oyunumuzu oynamaya potansiyeli olan, kalibresi olan 1veya 2 oyuncuyu içeri katmayı düşünüyoruz. Ama şu an oyuncularımın gösterdiği performans, ortaya koydukları enerji, gayet memnun edici ve bütün takımı tebrik ediyorum. Ön alanda oynayabilecek, farklı mevkilerde oynayabilecek oyuncu olabilir. Merkeze de bir tane oyuncu şu an için düşünüyorum. Başkanımız ve yöneticilerimiz çalışıyor. Tabii ki devre arasında yapacağımız hamleler, sezon başı gibi olmuyor. Bu yüzden oyuncu almak yerine daha net oyuncu almak istiyoruz. Takıma uyum sağlayabilecek oyuncular üzerinde değerlendirmeler yapmak istiyoruz '' yanıtını verdi.

Comments


bottom of page