top of page
Ara

Emre Belözoğlu: ''Çok İyi Bir İvme Yakaladık''

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Ankaragücü, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertli ekipte, teknik direktör Emre Belözoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu basın açıklaması

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, 2-0'lık Fatih Karagümrük galibiyetini değerlendirdi.


Belözoğlu, ''Kazandığımız için çok mutluyum. Oyuncu arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Geldiğimiz günden bu güne gösterdiklerimizi uygulama çabaları, özverileri, grup enerjileri hepsi beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. Tabi kazanmak değerli ve önemli. Aslında biz Antalyaspor maçından sonra berabere kaldığımız maçlarda, yenildiğimiz Trabzonspor maçı da dahil her maçı kazanabilecek oyunlar oynadık. Senaryolarımızı kazanmak üstüne yaptık. Gücümüze göre çok iyi bir ivme yakaladık. Burada en büyük pay oyuncularımın. Bu ligde maç kazanmak kolay değil. Biz bu yolda devam etmeye gayret edeceğiz. Ön blok takımlardan bir tanesi olmak hedefimiz.'' diye konuştu.


Teknik adam, transfer gündemine ilişkin şu ifadelere yer verdi:


''Oyuncu konusunda ince eleyip, sık dokuyoruz. Hem kulübe katkı verecek daha hazır oyuncular istiyoruz. Aslında çok oyuncu getirebilirdik, 3-4 oyuncu sokabilirdik. Ama ben grup enerjisini korumak, ivmeyi sürdürmek adına nokta atışları yapmak istiyorum. Bir de gerçekçi olursak, bazı oyuncular Türkiye Ligi'ni artık tercih etmiyorlar. Biraz daha net oyuncular getirmek için çabamız oldu. Ama ne yazık ki FIFA'da en çok dosyası olan ülke Türkiye. Çok yüksek bedeller ödemediğin sürece bazı oyuncuları buraya getirmek kolay değil. Türk futbolunun bunu kabul etmesi gerekiyor.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page