top of page
Ara

Eren Tozlu, Erzurumspor Tarihine Geçti!

Erzurumspor'un deneyimli santraforu Eren Tozlu, Erzurumspor tarihinin en golcü oyuncusu oldu. Tozlu, Esenler Erokspor maçı öncesinde Erzurumspor başkanı Ahmet Dal'ın elinden plaket aldı.


Eren Tozlu, Erzurumspor tarihinin en golcü oyuncusu oldu

Son 3 sezondur Erzurumspor forması giyen Eren Tozlu, mavi beyazlı kulüp tarihinin en skorer oyuncusu oldu.


Ligin 4. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor maçının 79. dakikasında fileleri havalandıran Tozlu, gol sayısını 38'e yükselterek rekora imza attı.


Deneyimli golcü, bu hafta iç sahada oynanan Erokspor maçında ise 90+3'te gol bularak kendi rekorunu egale etti ve ayrıca ligin ilk 6 haftasına 4 gol ile damga vurdu.


2021-22 sezonu başında Giresunspor'dan, Erzurumspor'a transfer olan 33 yaşındaki oyuncu, Erzurumspor forması ile çıktığı 97 maçta 39 gol ve 8 asist katkı sağladı.


Mavi beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:


''Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal, Erzurumspor Futbol Kulübümüzün tarihinde en çok gol atan oyuncu ünvanını kazanan futbolcumuz Eren Tozlu’ya Esenler Erokspor maçı öncesi plaket vererek tebrik etti. Bu anlamlı rekoru kırarak bizleri fazlasıyla mutlu eden sevgili Eren Tozlu’yu bir kez daha kutluyor, şanlı Erzurumspor formamız altında nice rekorlara imza atmasını diliyoruz.''

Comments


bottom of page