top of page
Ara

Ertuğrul Sağlam'dan İstifa Çağrısına Yanıt...

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Kocaelispor, sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup oldu. Yeşil siyahlılarda, teknik direktör Ertuğrul Sağlam maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Kocaelispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam açıklama

Kocaelispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-0'lık Şanlıurfaspor yenilgisini değerlendirdi.


Sağlam, ''Dünkü Göztepe maçı, oyuncularımızın moralini olumlu bir şekilde etkilemişti. Ki bugün taraftarın coşkusuna baktığımızda onlarında yüksek motivasyonla buraya geldiklerini gördük. Rakibe 1-0 yenildikten sonra şunu yaptık, bunu yaptık diye oyunu değerlendirmek bana çok doğru gelmiyor. Ama iyi başladığımız bir oyunda, direğe vurup dışarı çıkan, sonrasında David'in çok net bir pozisyonu... Şöyle bir baktığımızda çok iyi oynamadığımız, çok organize olamadığımız bir maçta nereden baksanız 6 net pozisyonumuz var. Maalesef olmadı. Bu bizim şanssızlığımız oldu. Ama gerçekten, bu kadar net pozisyona girip birinin gol olmamasına üzüldüm. Beceriksizlik kadar şanssızlık da var. Sonuçta kaybettik. Bu şekilde kaybetmek biraz üzüntü verdi bize. Bugün Duhan, Oğuz, Burak, Robi, David, 5 yeni oyuncuyla oynadık. Yeni oyuncuların adaptasyonu zaman alıyor. Bugünkü uyumsuzluğumuzun nedeni belki de bunlar yatıyor diyebiliriz.'' diye konuştu.


Teknik adam, tribünlerin 'istifa' çağrısına yönelik şu ifadeleri kullandı:


''Futbolda iyi gittiğinizde nasıl övgü varsa kötü gittiğinizde de eleştiri gayet doğaldır. 3 hafta önce çok güzel Eyüpspor maçı oynadık. Futbol kalitesi, üretkenliği, mücadele açısından herkesi mutlu etti. Memnun olmayanlar da olmuş olabilir. Birkaç hafta sonra o noktadan buraya gelmek bence bir futbol şanssızlığıdır. Bunu futbolun doğrularıyla, gerçekleriyle açıklayamayız. Ama bu takım maalesef bu süreci yaşıyor. Yeni gelenlerin adaptasyon sürecini yaşıyoruz. Tepkiler olabilir, taraftar kendi duygularını içten bir şekilde dile getirebilir. O onların düşüncesi ve beklentisidir. Kimseye 'Niye öyle dediler?' diyecek durumumuz yok''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page