top of page
Ara

Ertuğrul Sağlam: ''Hala Uyum Sorunu Yaşıyoruz''

Kocaelispor, ligin 2. haftasında karşılaştığı Eyüpspor'da deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Ertuğrul Sağlam maç sonu basın açıklaması

Kocaelispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0'lık Eyüpspor yenilgisini değerlendirdi.


Sağlam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


''Maçtan önce ne kadar iyi bir takımla oynayacağımızın farkındaydık. Bunun için hafta içi planımızı da hazırladık. Maçın başına baktığımızda planımızı güzel bir şekilde uyguladığımızı düşünüyorum. Oyunu 2. bölgede kabul edip, daha sonra kaptığımız toplarla rakibin boşluklarını değerlendirecek birçok pozisyon bulduk. Ama son toplarda ve final paslarında bunları değerlendiremedik. İlk devrenin sonunda, bu şekilde bir pozisyonda golü bulmamız gerekirken o dönen top bize gol oldu.


İkinci yarıya değişikliklerle başladık. İlk 10 dakikalık bölümde baskıyı kurduk. Gol olabilecek pozisyonlarımız vardı. Oyun sonrasında dengede gitti. Karşımızda oyuncu kalitesi yüksek, uzun süredir beraber oynayan ve iyi bir takım vardı. Biz ise hala uyum sorunu yaşıyoruz. Bu çok doğal, çünkü takıma yeni katılan oyuncular var. Bu sürecin sancılı olacağını biliyoruz. Futbolda beraber oynama alışkanlığı diye bir tabir vardır. Biz şu anda bunu yakalayamadık. En kısa süre içerisinde oyuncuların uyumunu sağlamak zorundayız. Kolay bir iş değil. Ama olacak.''

İlgili Yazılar

Kommentare


bottom of page