top of page
Ara

Ertuğrul Sağlam: ''Puan Kaybına Tahammülümüz...''

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Kocaelispor, sahasında karşılaştığı Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Yeşil siyahlılarda teknik direktör Ertuğrul Sağlam, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Ertuğrul Sağlam basın açıklaması

Kocaelispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-0'lık Adanaspor galibiyetini değerlendirdi.


Sağlam, ''İlk 2'den direkt Süper Lig'e çıkma, Play-Off hattı derken yukarıda ciddi bir mücadele var. 8-9 takım arasında yarış var. Alt tarafta da Altay ve Giresun'un durumları biraz kritik, Tuzla'dan yukarıda da 6-7 takım küme hattından uzaklaşmak için mücadele ediyor. Bugün de karşımızda alt gruptan sıyrılmak isteyen bir Adanaspor vardı. Adanaspor'un deplasmanda kazandığı maçlar da küçümsenecek maçlar değil. Maça önde baskı yapalım istedik. Rakibin özgüvenini çıkarmadan, onları ayağa kaldırmadan 'buradan size çıkış yok' mesajı vermek istedik. Aslında başarılı da olduk. İlk bölümde 3-4 net pozisyonumuz var. Sonrasında biraz baskıdan sonra tempo düştü. Biz bu süreyi biraz kaçırdık gibi. Sonra rakibin oyunu yavaşlatma düşüncesi, hakemin de buna prim vermesi oyunu yavaşlattı. Biz de hızlandıramadık.


İkinci yarıya da iyi başladık. Bu gibi maçlarda golü bitince iş biraz daha rahat oluyor. Sonra golü bulduk. Golden sonra Adanaspor'un net olmasa da çabası vardı. Orada da bir hata yapmadık. Kazanmak zorunda olduğumuz, puan kaybına tahammülümüz olmayan bir karşılaşmadan kayıpsız ayrıldığımız için mutluyuz. Bugün ofansif anlamdaki üretkenliğimizi gol sayısını arttırarak daha keyifli hale getirebilirdik, onu beceremedik. Bu kadar pozisyona girip de değerlendirememek, bizim gibi şampiyonluk hedefi olan bir takım için uygun değil. Buna çalışacağız.'' diye konuştu.

İlgili Yazılar

コメント


bottom of page