top of page
Ara

Erzurumspor FK 0-0 Pendikspor

2022-23 sezonu Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında Erzurumspor FK, evinde Pendikspor ile golsüz berabere kaldı. Haftanın son maçında ekipler Kazım Karabekir Stadyumu'ndan 1'er puan ile ayrıldı.



Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında Erzurumspor FK ile Pendikspor karşılaşması golsüz eşitlikle sona erdi. Geçtiğimiz sezonu 5. sırada tamamlayan Erzurumspor ile tarihinin ilk 1. Lig karşılaşmasında boy gösteren Pendikspor, sahadan 1'er puan ile ayrıldı.


Ligin bir sonraki haftasında Erzurumspor FK, Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Pendikspor ise bir başka İzmir temsilcisi Altay'ı ağırlayacak.


-


Stat: Kazım Karabekir Stadumu


Hakemler: Burak Pakkan, Oğuz Terzi, Anıl Usta


BB Erzurumspor: M. Göktuğ Bakırbaş, Mustafa Akbaş, Hasan Batuhan Artarslan, Süleyman, Sefa Akgün, Shala (Özgür Sert dk. 84), Eren Tozlu, Kenro Rosheuvel (Olanare dk. 68), Mustafa Yumlu, Cengizhan Bayrak, Orhan Ovacıklı


Yedekler: Rıdvan Oğuzhan, Ufuk, Eyüp, Hüseyin, Yakup Kırtay, Alperen Karaca, Güney Yılmaz, Celal Hanalp


Teknik Direktör: Muzaffer Bilazer


Pendikspor: Burak Öğür, Erdem Özgenç, Murat Akça, Hasan Hatipoğlu, Kappel (Görkem Bitin dk. 60), Muhammed Akarslan (Enes Keskin dk. 67), Karoly Regattin, Khaly Thiam, Nemanja Nikolics (Ali Han Tunçer dk. 60), Gökcan Kaya (Andras Ugrai dk. 77), Ferhat Öztorun (Erhan Kara dk. 77)


Yedekler: Emre Aydın, Berkay


Teknik Direktör: Osman Özköylü


Sarı kart: Murat Akça (Pendikspor)

Comments


bottom of page