top of page
Ara

Etimesgut Belediyesporlu Futbolculardan Ortak Açıklama | ''Zor Durumda Bırakıldık''

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Etimesgut Belediyespor'da, alacaklarının ödenmediğini belirten oyuncular ortak açıklama yayınladı.


Futbolculardan Ortak Açıklama | ''Zor Durumda Bırakıldık''

Etimesgut Belediyespor oyuncuları ortak bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


''Öncelikle Etimesgut Belediyespor futbolcuları olarak bu bilgilendirmeleri yapmak için son dakikaya kadar iyi niyetimizi sürdürüp mücadelemizden ödün vermeden bugünlere kadar geldik. Maddi ve manevi sözlerin yerine getirilmemesi ve hayati önem taşıyan maçlarda kaderimizle baş başa bırakıldık. Devre arasında bu takım için 7 tane önem arz eden oyuncu kaybedip maalesef yerine gerekli transferler yapılmadan giden bu oyunculardan kazanç elde edilmiştir.


Biz, yola devam eden oyuncular olarak eksilmemize rağmen mücadelemize devam ederken herhangi bir destek göremedik. Seçim bahane edilerek yaklaşık 4-5 ay boyunca ne Ramazana girerken ne bayramda ne de herhangi bir izin gününde manevi destek olmadığı gibi, maddi olarak ta ailelerimize karşı mahcup edildik. Tarafımıza yapılacak ödemelerin seçim çalışmaları adı altında belediyeye aktarıldığı söylendiği için yine bekleyen biz futbolcular olduk.


Seçim bittiğinde gördük ki hayati maçlara çıktığımız şu dönemde yine maddi manevi olarak destek görmüyoruz. Sözleşmelerimizde yazan madde gereğince zaten sezon bitmeden önce maç başı ücretlerimizi talep edemiyoruz, ancak hayatlarımızı devam ettirmek için 8 aydır söylenen ve verilen hiç bir söz tutulmadığından zor durumda bırakıldık.


Bu sürece kadar yalnızız hala da yalnızız. Mesleğimize saygımız ve iş ahlakımız çerçevesinde bu güne kadar antrenmana çıkmamak da dahil hiçbir şekilde tepki göstermedik ve GÖSTERMEMEYE devam edeceğiz. Lakin bu süreçteki YALNIZLIĞIMIZI kamuoyunun takdirine sunarız.''

Comentários


bottom of page