top of page
Ara

Eyüpspor'da 2022/23 Sezonu Transfer Raporu

Geçtiğimiz sezon Play-Off yarı finali ile Süper Lig'in kapısından dönen Eyüpspor, yeni sezon öncesinde kadrosunu 29 yeni oyuncu ile güçlendirdi. İşte 2022/23 sezonu yaz transfer döneminde Eyüpspor'da biten tüm transferler...


eyüpspor transfer

Gambiyalı golcüsü Pa Dibba ile sözleşmesi devam eden Eyüpspor, geçtiğimiz sezon Keçiörengücü forması ile 16 gol katkıda bulunan başarılı forvet Emeka Eze'yi 2 yıllığına renklerine bağladı.


Orta sahada, Vorskla Poltava'dan Olivier Thill, Gaziantep FK'dan Recep Niyaz, Kayserispor'dan İbrahim Akdağ, Galatasaray'dan Jesse Sekidika ve Ryan Babel, Tuzlaspor'dan Ahmet Yazar, Menemen FK'dan Abdülkadir Aydın, Başakşehir'den Mete Demir, Kızılcabölükspor'dan Can Bayırkan, Adana Demirspor'dan Sinan Kurt, Francis Ezeh ve Metehan Mimaroğlu'nu kadrosuna kattı.


Defansta, Göztepe'den Berkan Emir, Fluminense'den Luccas Claro, Ankaragücü'nden Murat Uçar, Boluspor'dan Fethi Özer, Galatasaray'dan Ömer Bayram, FC St. Pauli'den Berkay Doğan, Adana Demirspor'dan Khadim Rassoul, Kayserispor'dan Uğur Demirok, Balıkesirspor'dan Erdem Gökçe, Çorum FK'dan Mustafa Eren Damar, Sancaktepe FK'dan Ahmet Özkaya bonservisiyle, Galatasaraylı Alpaslan Öztürk ise kiralık olarak takviye edildi.


Kalecileri Çağlar Akbaba ve Kubilay Anteplioğlu ile yolları ayıran mor sarılılar, Kasımpaşa'nın deneyimli file bekçici Harun Tekin ve Eskişehirspor'dan Alp Köseer'i transfer etti.


Eyüpspor, yeni sezonun açılış karşılaşmasında, 13 Ağustos'ta, Gençlerbirliği deplasmanına gidecek.

Comments


bottom of page