top of page
Ara

Eyüpspor'dan Transfer Şov

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da transfer gündemi oldukça hareketli geçiyor. Geçtiğimiz sezon Play-Off yarı finalinden dönen eflatun sarılı ekip bu sezon Süper Lig'e yükselmek adına bütün şartları zorluyor.


eyüpspor transfer

Bu kez hedefini1. Lig şampiyonluğu olarak belirleyen Eyüpspor, oldukça önemli transfer hamlelerine imza attı.


İlk olarak Altay'dan Kazımcan Karataş'ın bonservisini alan Eyüpspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da ilgilendiği genç defansı iki yıllığına veya Eyüpspor Süper Lig'e yükselene dek Galatasaray'a kiraladı.


Savunma hattını Galatasaray'dan Alpaslan Öztürk ve Kayserispor'dan bir başka tecrübeli stoper Uğur Demirok ile güçlendiren Eyüpspor, Boluspor'dan da Fethi Özer'i renklerine bağladı.


Savunmanın sol tarafına Adana Demirspor'dan Alper Uludağ, sağ bek için ise Ankaragücü'nde şampiyonluk yaşayan Mehmet Murat Uçar ile anlaşıldı.


Alper Uludağ ile birlikte Adana Demirspor'dan Sinan Kurt, Metehan Mimaroğlu ve Francis Ezeh ile de anlaşan eflatun sarılılar, Süper Lig'de son olarak Kayserispor forması giyen İbrahim Akdağ ile de orta sahaya takviye yaptı.


Forvet bölgesine Keçiörengücü'nde başarılı bir performans sergileyen Emeka Eze getirildi. Kulüp, Kazımcan Karataş ve Erdem Gökçe'nin ardından birkaç genç, potansiyelli oyuncu daha kadrosuna kattı. Bu oyuncular farklı takımlara kiralık olarak gönderilerek deneyim kazanmaları sağlanacak.

Commenti


bottom of page