top of page
Ara

Eyüpspor'un Yeni Stadı Belli Oldu!

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor, iç saha karşılaşmalarını Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynayacak.


eyüpspor yeni stadı belli oldu

Geride kalan sezonu Trendyol 1. Lig'de şampiyon olarak tamamlayan Eyüpspro, 2024-25 sezonunda tarihinde ilk defa Süper Lig'de mücadele edecek.


Uzun yıllardır maçlarını 2.500 kapasiteli Eyüp İlçe Stadyumu'nda oynayan eflatun sarılılar, Süper Lig'in ilk sezonunda Kasımpaşa'ya da ev sahipliği yapan Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda mücadele edecek.


Eyüpspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


''Eyüpsporumuz, Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonu iç saha maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynayacaktır. Kasımpaşa Spor Kulübü'ne gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.''


Eyüpspor'a yeni stat projesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken geçtiğimiz aylarda, Eyüp Stadı'nın durumuyla ilgili, "Spor şehri Eyüpsultan’la ilgili önemli projelerimiz var. Bir asırlık markamız Eyüpspor, Süper Lig'de bizi temsil etmek için mücadele ediyor. Eyüpspor hedeflerine ulaştığı zaman yine aynı yerinde daha kapsamlı bir stat lazım. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile görüşerek projemizi hazırladık" ifadelerini kullanmıştı. Eyüpspor'un yeni stadının 10 bin kapasiteli olması bekleniyor.

Comments


bottom of page