top of page
Ara

Fatih Tekke: ''1 Puana Yaklaşmıştık''

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan İstanbulspor'un 3 maçlık galibiyet serisi son buldu. Sarı siyahlı ekipte teknik direktör Fatih Tekke, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


fatih tekke trabzonspor teknik direktörlüğü için ne dedi

İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke, 3-1'lik Beşiktaş yenilgisini değerlendirdi.


Tekke, ''Maçın ilk yarısında, kornerden gol yiyene kadar 3 şekilde oynamaya çalıştık. Beşiktaş kadar kaliteli kadroya karşı bekleyeceğimizi söyledik. Bence çok başarılıydı takım. Rakibin kenardan oynamasını sağladık ama ilk yarı çok net pozisyonları yok. Ancak böyle ambiyanslarda bazı oyuncuların takımı taşıması lazım. Kalecim için diyebilirim bunu, moralini bozmasın, bunlar olabilir. Diğer iki gol tamamen bireysel. Kenardan ortaya bir kafa vuruşu ve direkten dönen topları var. Bu ambiyansta 2 tane Emir ve Ethemi’nin tartışmalı pozisyonu var. Rakibi tebrik ederim ama ben oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok ciddi mücadele ettiler. 1 puana yaklaşmıştık hem de bayağı yaklaştık. Bu olabilirdi. Bizim yarışacağımız takımlarla maçlarımız var. Onlara bakacağız.'' diye konuştu.


Adı son dönemde Trabzonspor ile anılan Tekke, konuyla ilgili gelen soruya şu cevabı verdi:


''Bu her dönem konuşuluyor. Benim, Trabzon şehriyle Trabzonspor ile duygu düşüncelerim klasik, herkes tarafından malum. Ama şu an zor durumdayız, takımın durumu iyi gözüküyor ama konum iyi değil. Ligde kalmamız lazım. Bunun için ciddi mücadele ediyoruz. Şu an inanın sadece sorulduğunda cevap veriyorum. Benim tek konsantrasyonum ligde kalmak için ne yapabiliriz... Diğer gelişmeler ise, öyle bir şey nasip olacaksa bunun şekli şemali vardır, bakalım.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page