top of page
Ara

Fatih Tekke: ''3 Puan Alabilirdik''

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında İstanbulspor, sahasında karşılaştığı Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Sarı siyahlı ekipte teknik direktör Fatih Tekke, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke antalyaspor maçı

İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke, 3-3'lük Antalyaspor beraberliğini değerlendirdi.


Tekke, ''Her açıdan çok zor bir maçtı. Tüm oynadığımız maçlar gibi. Antalyaspor'un bu kadar kötü oynamasını sağlayan belki de tek takımız. Bugün, yine istediklerimizin hemen hemen tamamı gerçekleşti diyebilirim. Gollerimiz istediğimiz zamanlarda geldi. İçeride söylediğim şey yanlış anlaşılmış. Yanlış anlaşılmasın dediğimiz şey muhakkak yanlış anlaşılıyor. Bazı oyuncularımızın performansı bize daha fazla yardımcı olabilir anlamında, kalemize top gelmeden 3 gol yedik dedim. Oyuncularımın yüreğine sağlık diyorum. Biz 34-35 kişilik bir kadroyuz. Şu anda dışarıda ilk 11'de oynamayı düşünen oyuncular var ki haklılar. Tüm bu olumsuzluklara rağmen şu anda alınan puan iyi. 3 puan alabilir miydik, alabilirdik; hak etmiş miydik, kesinlikle hak etmiştik. Fatih Karagümrük maçında da, Beşiktaş maçında da, MKE Ankaragücü maçında da hak etmiştik. Bugün de hak ettik 3 puanı ama olmadı. Çalışmaya devam edersek nasibimizi bulacağımızı düşünüyorum. İstanbulspor son ana kadar yarışın içinde kalmaya devam edecek.'' diye konuştu.


Tekke, Antalyaspor'a verilen penaltı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:


''Hakemlerle ilgili şu ana kadar tek cümlem olmadı. Onlarla ilgili bir gün konuşursam 3 cümle kullanacağım ama onu şu an kullanmayacağım. Genel hatlarıyla bazen maçın içerisinde rahatsız olduğumuz anlar oluyor. Maçın içerisinde gergin olduğumuz anlar olabiliyor doğal olarak. Ben oyuna bakıyorum. Sahanın içerisinde ne yapılmak istendi, ne çalışıldı, ne bekledik, ne aldık diye bakıyorum.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page