top of page
Ara

Fatih Tekke: ''Hak Ettiğimiz Bir Puandı''

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldı. Sarı siyahlı ekipte, teknik direktör Fatih Tekke, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


fatih tekke fenerbahçe maçı sonrası açıklama

İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke, 3-3'lük Fenerbahçe beraberliğini değerlendirdi.


Tekke, ''Fenerbahçe, hemen hemen tüm ataklarını kenar hücumlarından, yetenekli oyuncularıyla yapan, direkt hücum ve dönen toplarda etkili olmaya çalışan bir takım. Bugün yine onların kenardan oynamasına özellikle müsaade ettik. Kadrolarında çok yetenekli oyuncular olmasından dolayı orada etkili oldukları alanlar var. İkinci yarı 2-0'dan sonra oyunun bir bölümünde ki bana göre kırılma noktasıydı, Eze'nin kendi başına penaltı alması bizi maça tutundurdu. Bu önemli bir şeydi. Sonrasında risk aldık ve ön alan baskısı yaptık. Bunun da karşılığını bulduk. Kadıköy'de, bu ambiyansta ve bu durumda ancak bu kadar pozisyon yakalayabilirdik. Bunların bugün 3 tanesi gol oldu. Normalde şu ana kadar oynadığımız maçların tamamında çok daha fazla pozisyona girip, daha az goller atabildik. Bugün nasip oldu, bunu abartmanın bir manası yok.'' diye konuştu.


Tekke, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Bizim için her maç hayati önem taşıyor. Bir an önce lige dönüp haftaya oynayacağımız Giresunspor maçına hazırlanmamız lazım. Oyuncularımın verdiği mücadeleye teşekkür ederim. Bence hak ettiğimiz bir puandı. İstanbulspor olarak lige renk kattığımızı düşünüyorum. İyi şeyler yaptığımızı ve planlı oynadığımızı düşünüyorum.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page