top of page
Ara

Fatih Tekke: ''Oynanan Oyundan Memnunum''

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında İstanbulspor, sahasında karşılaştığı Yukatel Kayserispor'a 4-2 mağlup oldu. Sarı siyahlı ekipte teknik direktör Fatih Tekke, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke

İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke, 4-2'lik Kayserispor yenilgisini değerlendirdi.


Üzgün olduklarını belirten Tekke, ''Bence iyi bir oyundu. İkinci yarıda basit top kaybı sonrasında frikikten cezalandırıldık. Sonra oyun ortada giderken, kolay goller yeme alışkanlığımız devam etti. Ama genel hatlarıyla oynanan oyundan memnunum. İstediğimiz ana kadar götüremedik. Bireysel hatalar oldu. Bunlar oyun içinde var ama daha dikkatli olmak lazım. Kayserispor'u tebrik ediyorum. Perşembe günü hemen yine zor bir maçımız var. Kazanmamız gereken 8-9 maç var. Bunlara odaklanmamız lazım. Bir tanesi buydu. Bence bunu elimizden kaçırdık, üzgünüz'' diye konuştu.



Konuşmasını sürdüren teknik adam, şu ifadeleri kullandı:


''İlk ve ikinci yarı arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Her iki yarıda da ön alan baskısı yaptık. İkinci yarıda set hücumunu rahatlıkla yapacağımız anları yakaladığımızda basit top kabı ve sonucunda yetenekli bir oyuncunun frikikten attığı golü yedik. Yine duran toptan kötü bir gol yedik. Sonrasında risk aldık ve formasyonumuzu değiştirdik. Ethemi'nin sakatlığı vardı. O da çıkınca sıkıntı hücum gücümüz azaldı"

Comentários


bottom of page