top of page
Ara

Fatih Tekke: ''Şampiyonluk Kadar Önemli Bir Başarı''

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında, sahasında Ümraniyespor'u 4-0 mağlup eden İstanbulspor, puanını 41'e yükselterek ligde kaldı. Sarı siyahlı ekibin teknik direktörü Fatih Tekke, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Fatih Tekke hangi takımda

İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke, 4-0'lık Ümraniyespor galibiyetini değerlendirdi.


Tekke, ''Ligde kaldığımız için çok mutluyuz. Hak ettiğimiz bir mücadeleydi. Bu sene şampiyon olan takımın devre arasında aldığı 1 oyuncu maliyetinin 10’da 1'i maliyetle tüm sezon mücadele etti İstanbulspor. Burada başkanı tebrik etmek lazım. Ama bu yeterli değil. Seneye daha güçlü kadro ile devam etmemiz lazım. Umarım öyle olur. Çok zor koşullardı. Diğer takımlarla karşılaştırma yapmak mümkün değil. Buna rağmen tüm oyuncularımın her maçta gösterdiği performans, bir aile olmak ve sonuçta bir başarı. Bana göre, en az şampiyonluk kadar önemli bir başarı. Takımımı tebrik ediyorum. Az da olsa destek veren İstanbulspor taraftarına teşekkür ediyorum. Kulüpte çalışan güvenliğinden, çaycısına, aşçısından, kulüpte çalışan müdürlerimize, Özcan Bey’e, tüm herkese teşekkür ederim. Hak ettiğimiz bir mücadelenin sonunda başardık. Kolay olmadı.'' diye konuştu.



Mücadele ile ilgili görüşlerini aktaran Tekke, şu ifadeleri kullandı:


''Bugün rakibimiz zaten genç takıma yakın bir kadroyla oynadı. Maçın ilk yarısında ilk dakikalarda golü bulma arzusundaydık. Bu gol ilk yarının sonunda geldi. Bu tip maçlar stresli oluyor tabi. Neticesinde kazandık, ligde kaldık. Bunu kalıcı hale getirmemiz için çok daha şeyler lazım. Bu çok daha şeylerin birazını sağlayabilirsek seneye yine ligde kalma birinci hedef gibi gözüküyor. Sonrasında daha yukarılara oynayan bir İstanbulspor oluruz''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page