top of page
Ara

Fenerbahçe'de Kiralık Oyuncularda Son Durum

Yeni teknik patronu Jose Mourinho yönetiminde hem Süper Lig hem de Avrupa'da iddiasını ortaya koymayı planlayan Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Sarı lacivertli ekipte yeni gelecek oyuncular kadar kiralıktan dönenler de merak konusu oldu.


fenerbahçe kiralık oyuncular

Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'nün kiralık sözleşmeleri sona ererken, Joao Pedro, Miguel Crespo, Lincoln, Samet Akaydin, Emre Mor gibi oyuncular takıma geri dönecek.


İşte sarı lacivertli ekipte, kiralıktan dönecek oyuncular:


Joao Pedro (Gremio), Miguel Crespo (Rayo Vallecano), Lincoln (Bragantino), Samet Akaydin (Panathinaikos), Emre Mor (Karagümrük), Bertuğ Elmaz (Sivasspor), Emir Ortakaya (Kocaelispor), Umut Nayir (Pendikspor), Burak Kapacak (Sivasspor), Tiago Çukur (Ümraniyespor), Omar Fayed (Novi Pazar), Emre Demir (Ümraniyespor), Ertuğrul Çetin (Gençlerbirliği), Jin-ho Jo (Novi Pazar), Çağtay Kurukalıp (İskenderunspor), Yiğit Demir (Gençlerbirliği), Yusuf Kocatürk (İnegölspor), Arda Çağdaş (İnegölspor).


Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan Joao Pedro, sezon başında Gremio'ya kiralanmıştı. Gremio'da da istediği performansı ortaya koyamayan Pedro, takıma geri dönüyor. Ancak başarılı bir istatistik yakalayamayan Pedro hem maaş yükü hem de yabancı kontenjanı nedeniyle yeni sezon planlamasında düşünülmüyor.


2021-22 sezonu başında transfer edilen Crespo, devre arasında Rayo Vallecano'da forma giydi. 27 yaşındaki oyuncu takıma geri dönen bir diğer isim olurken, nihai kararı Jose Mourinho yönetime iletecek. Deneyimli teknik adam, Crespo'nun antrenmanlarda yer almasını isterken, kararı kamp dönemi sonunda netleşecek.


Teknik direktör Jose Mourinho'nun kiralıktan geri dönecek Diego Çukur, Lincoln ve Jo'yu kampta görmek istemediği belirtilirken, Bartuğ, Emre Mor ve Samet'in kampta yer alması bekleniyor.

Comentarios


bottom of page