top of page
Ara

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Sosyal Medyada Başladı...

Fenerbahçe, ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın 90+8'inci dakikasında Antalyasporlu Fernando Martins'in attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmaması gündeme oturdu.



Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Galatasaray - Sivasspor karşılaşmasındaki hakem hataları hala yankı bulurken, Antalyaspor - Fenerbahçe maçında Martins'in attığı golün iptal olması tartışmalara yol açtı.


İlk olarak Antalyaspor, iptal edilen golle ilgili bir paylaşım yaparak tepki gösterdi.



Ardından Galatasaray, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında direkt olarak Fenerbahçe'yi etiketleyerek, "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı. @Fenerbahce. Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim." ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe ise ezeli rakibinin twitine, Jorge Jesus’un basın toplantısında tartışmalı pozisyonlarla ilgili yorumunun görüntüsünü paylaşıp, “40 saniyede gerçekler” mesajıyla karşılık verdi.


Portekizli teknik adam konuşmasında, ''Maç içerisinde tartışmalı pozisyonlar vardı. 3-1'i yakaladığımız pozisyonda golümüzün neden iptal edildiğini anlamadım. Rossi'nin attığı o golde neye faul çalındığını anlayamadım. Penaltı pozisyonu zaten penaltıydı. Batshuayi'nin vurmuş olduğu kafada rakip topu kesti. Son dakikada atmış oldukları golde rakip ofsayttaydı. Çünkü golün hemen öncesinde Samuel Osayi'yi blokluyordu. Dolayısıyla ofsayt pozisyonundaydı. Bu hakemin vermiş olduğu iyi bir karardı. Hakemle ilgili söylenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Eğer şikayet etmesi gereken bir taraf varsa bunun Fenerbahçe olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü eğer golümüz verilseydi ve 3-1'i yakalamış olsaydık maçı zaten orada bitirecektik'' ifadelerini kullandı.


Sarı lacivertli ekip daha sonra "En yalın anlatımla, herkesin (!) anlayabileceği yaklaşımla" notuyla bir video daha paylaştı.


Ezeli rakipler kozlarını, 8 Ocak'ta, Ülker Stadyumu'nda paylaşacak.

Comentarios


bottom of page