top of page
Ara

Fenerbahçe, Samet Akaydın Transferini Açıkladı! İşte Maliyeti...

Fenerbahçe, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Adana Demirspor'da forma giyen defans oyuncusu Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı. Sarı lacivertli kulüp, Akaydın ile 3.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.


Samet Akaydın Fenerbahçe

Fenerbahçe, Adana Demirspor'da forma giyen ve başarılı performansı ile dikkatleri çeken defans oyuncusu Samet Akaydın'ı transfer ettiğini duyurdu.


Kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, Adana Demirspor forması giyen savunma oyuncusu Samet Akaydın'ın transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 3.5+1 yıllığına renklerimize bağlanan Samet Akaydın'a kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.


Sarı lacivertli ekip, 28 yaşındaki stoper için Adana Demirspor'a 3,7 milyon euro bonservis ödeyecek.

Samet Akaydın, sosyal medya hesabından transferi ile ilgili, ''Hayatımın en özel günlerinden birini yaşıyorum, bugün yıllarca verilen emeklerin karşılığını aldığım gün olsa gerek, hiç bir şey kolay olmadı; azim, hırs, mücadele ve sabırla geçti yıllar. Ama asıl hikaye şimdi başlıyor!'' paylaşımını yaptı.


ADANA DEMİRSPOR'DAN VEDA...


Akdeniz ekibi resmi hesabından, Samet Akaydın'a veda paylaşımında bulundu.



''HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER''

Adana Demirspor'un veda paylaşımına cevap veren Akaydın, tüm ekibe teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu. İşte Akaydın'ın paylaşımı;



Comments


bottom of page