top of page
Ara

Fevzi Layiç'ten Taraftara Çağrı | ''Pozitif Olmak Lazım''

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında karşılaştığı Tuzlaspor ile 0-0 berabere kaldı. Şanlıurfaspor teknik sorumlusu Fevzi Layiç, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Şanlıurfaspor teknik direktörü açıklama

Şanlıurfaspor teknik sorumlusu Fevzi Layiç, 0-0'lık Tuzlaspor beraberliğini değerlendirdi.


Layiç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


''Ligin boyunun iyice kısaldığı bir dönemde artık alttaki tüm takımların büyük mücadele verdiği ve altımızda görünmesine rağmen Kocaelispor maçından zor bir maç olacağını söyledik. Bunlar stresi yüksek maçlar. Kendinizi kontrol etmek zorundasınız. Maç bazen kopuyor, hatalar da olabiliyor. Biz Şanlıurfaspor için, Şanlıurfaspor taraftarı için mücadele ediyoruz. Çocuklar çok büyük stres altında. Dolayısıyla 7., 8. dakika biz onların desteğini beklerken, bir geri pasta maalesef oyuncularımız yuhlanıyor. Çok zor bir süreç yürütüyoruz. Bu mücadele kolay bir mücadele değil. Oyuncularımız çok istekli ve çok özverili. Ancak bizim morale ve desteğe ihtiyacımız var. Özellikle taraftarlarımızdan.


Bunu altını çizerek rica etmek istiyoruz. Bu çocuklar bundan etkileniyor. Tabi seyirciyi de anlıyoruz ancak burada biraz pozitif olmak lazım. Bu genç kardeşlerimize, arkadaşlarımıza destek vermemiz lazım. Ligin son düzlüğü, bütün maçlar stresli geçiyor. Dolayısıyla taraftarımızdan bundan sonraki süreçte daha pozitif olmalarını rica ediyorum. Bu takım ligde kalacaktır, kimsenin şüphesi olmasın. Çok mücadele eden, çok isteyen bir grubumuz var. Geçen hafta çok güzel bir galibiyet aldık. Bu hafta çok kolay olmayacağını biliyorduk. Bizim için deplasmanda da içeride de daha kolay maçlar olacaktır. Ama böyle rakibiniz olan takımla stresi yüksek bir maç oluyor.''

İlgili Yazılar

Kommentarer


bottom of page