top of page
Ara

Francesco Farioli'dan İstifa Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında karşılaştığı Demir Grup Sivasspor'a 3-0 mağlup oldu. Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli

Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, 3-0'lık Sivasspor yenilgisini değerlendirdi.


Farioli, ''Bugün aslında skor nasıl oynadığımızı çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Görünüşe bakılırsa oyuncularımız bugün sahaya çok bağlı değil, sahadan uzak bir haldelerdi. Bu skor aslında bizim biraz daha şapkamızı önümüze koyup düşünmemize yardımcı olacaktır. En başta teknik sorumlu olarak ben, ardından oyuncular ve kulüp olarak bizler bugünkü mağlubiyetten derslerimizi alıp önümüze bakmamız gerekiyor. Çok net bir şekilde öz eleştiri yapmamız gerekecektir'' diye konuştu.


Farioli, Sivasspor'un bulduğu üçüncü golün ardından gelen istifa tezahüratlarına ilişkin sorulan soruya, ''Taraftarımız iyi günde bizi alkışlarken, böyle bir futbolun ardından bizi protesto etmekte, hislerini ortaya koymakta haklılar. Böyle bir hakları var. Her şey iyi gider başarı oyuncularındır. Kötü zamanlarda da sorumlu olan benim. Bu futbolun bir parçası. Teknik sorumlu olarak bu sorumluluğu üzerime alıyorum. Taraftarın böyle bir hakkı elbette var. Protesto edebilirler. Bu futbolun bir parçası çok üzülmeye gerek yok. Bunu bir mesaj olarak alıyoruz fakat bu protesto dünyanın da sonu değil'' cevabını verdi.

Comments


bottom of page