top of page
Ara

Galatasaraylı Oyunculardan Galibiyet Yorumu | Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakçı...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek, galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Galatasaraylı oyuncular karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Galatasaray maçı

Galatasaraylı oyuncular Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakçı, 2-1'lik Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi.


İcardi galatasaray değerlendirme

Icardi’nin açıklamaları şu şekilde:


“İlk yarı biraz zordu. Bazı şanslarımız oldu, o şansları gole çeviremedik. İkinci yarı biraz daha farklı bir ortam vardı. Golümü atmayı başardım, öne geçtik. Sonunda da kazanmayı başardık. Forvet olarak benim golümü atmam gerekiyor. Takım arkadaşlarımla birlikte çalışarak, yakaladığımız şansları gole çevirmem gerekiyor.

Takımımızın amacı kazanmak. Her hafta çalışıyoruz maç için. Haftadan haftaya bakmamız gerekiyor. Bu şekilde aynı isteklilikle, aynı şekilde çalışırsak sezon sonunda istediğimiz her şeye kavuşacağız. Sadece kendi yaptıklarımızdan değil taraftarımızdan da gurur duyuyorum. Rakipleri de zor duruma düşüren bir taraftarımız var. Bu aşkla devam ediyorlar. Biz de o aşklarına goller atarak galibiyetlerle cevap vermeye çalışıyoruz. Taraftarla ilişkimizden çok memnunum.”


kerem aktürkoğlu galatasaray

Kerem Aktürkoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:


Antalyaspor ve Nuri Hoca bulundukları konumu hak etmeyen bir takım. Çok güzel geçiş oyunu ve futbol oynuyorlar. Karşımıza böyle geleceklerini biliyorduk. Bize zor zamanlar yaşattılar. Onlar tebrik ediyorum. Biz çok güzel bir sezon geçiyoruz. Takım olarak çok güzel bir seri yakaladık. Sanırım galibiyet rekoru da kırdık. Bunun üzerine koymak ve galibiyetleri artırmak istiyoruz. Hedefimiz olan şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Maç öncesi stada yaklaşırken bizi motive eden müzikleri dinliyoruz. Bu bizim bir ritüelimiz oldu. En büyük avantajımız takımdaşlığımız, birbirimize olan güvenimiz ve arkadaşlığımız. Bugün de onlardan bir tanesini yaşadık. Birbirimizi yukarıya çıkarmaya çalışıyoruz. Icardi bana gol attırıyordu, ben de ona gol attırma sözü vermiştim. Bu sözü yerine getirdim. Buraya gelen taraftarımıza teşekkür ederiz. 90 dakika susmadılar. Galibiyet onlara armağan olsun.''


abdülkerim bardakçı galatasaray

Abdülkerim’in açıklamaları şu şekilde:


“Bizim için çok zor bir maçtı. Antalya çok iyi bir takım, çok iyi mücadele ettiler. Takım arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum, ayaklarına sağlık. Zor bir maçtı ama iyi hazırlandık, onları iyi analiz ettik ve sonuca ulaştık. Takım savunmasını en önden başlatıyoruz. Herkes çok mücadele ediyor. Herkes yüzde yüzüyle oynuyor, kimse mücadeleden kaçmıyor. Bunlar olunca da daha az pozisyon veriyorsunuz. Nelsson ile çok iyi anlaşıyoruz. Arkamızda da Nando gibi faktör var. İnşallah böyle devam ederiz. Az gol yemeye, galibiyetlere devam ederiz inşallah.”

Comments


bottom of page