top of page
Ara

Giresun'a Galibiyet Yetmedi | Giresunspor - Antalyaspor: 2-0

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Giresunspor, sahasında karşılaştığı Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Ancak İstanbulspor'un da haftayı galibiyet ile tamamlaması üzerine, yeşil beyazlı kulüp 3 puana rağmen küme düştü.


giresunspor küme düştü mü

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında, Giresunspor ile Antalyaspor, Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, ev sahibi ekibin 2-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı.


Karadeniz temsilcisine galibiyeti getiren golleri, 17. dakikada Rijad Bajic (P) ve 59'da Borja Sainz kaydetti. Ayrıca Sainz, gol sevincinin ardından ikinci sarı kartını görerek, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


Bu sonuçla, 40 puan ile 16. sırada kalan Giresunspor, lige veda eden ikinci ekip oldu. Antalyaspor ise ligi 41 puan ile 13. sırada tamamladı.


-


Stat: Çotanak Spor Kompleksi

Hakemler: Kadir Sağlam, Ceyhun Sesigüzel, Mustafa Sönmez

Giresunspor: Ferhat Kaplan, Hayrullah Bilazer, Arias, Kadir Seven, Faruk Can Genç, Campuzano, Görkem Sağlam (Dk 74 Murat Cem Akpınar), Doğan Can Davas (Dk. 74 Mert Han Kurt), Borja Sainz, Savicevic (Dk. 48 Mejia), Bajic (Dk. 65 Alper Uludağ)

Antalyaspor: Leite, Bünyamin Balcı, Gerxhaliu (Dk. 67 Ndao), Emrecan Uzunhan, Güray Vural, Erdal Rakip, Fernando (Dk. 67 Ufuk Akyol), Nakajima (Dk. 46 Bertuğ Özgür Yıldırım), Ghacha (Dk. 76 Mustafa Erdilman), Larsson, Wright

Goller: Dk. 17 Bajic (Penaltı), Dk. 59 Borjia Sainz (Giresunspor)

Kırmızı Kart: Dk. 60 Borja Sainz (Giresunspor)


Sarı kartlar: Dk. 12 Campuzano (Giresunspor), Dk. 35 Ghacha (Antalyaspor)

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page