top of page
Ara

Giresunspor - Trabzonspor: 2-4

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Giresunspor'u 4-2 mağlup etti.


Giresunspor - Trabzonspor 2-4

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında, Giresunspor ile Trabzonspor, Çotanak Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Mücadele, bordo mavili ekibin 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.


Trabzon temsilcisine galibiyeti getiren golleri, 30 ve 59. dakikalarda Umut Bozok, 34'de E. Bardi ve 72'de Bakasetas kaydetti. Giresunspor'un golleri ise 74. dakikada Furkan Can ve 80. dakikada R. Bajic'ten geldi.


Trabzonspor böylelikle ligin 8. haftasındaki Kayserispor deplasmanından bu yana uzun bir aradan sonra ilk dış saha galibiyetini aldı. Bordo mavili ekip puanını 54'e çıkararak, haftayı 6. sırada tamamladı.


Giresunspor ise 34 puan ile 16. sırada yer aldı.


-


STAT: Çotanak Spor Kompleksi


HAKEMLER: Arda Kardeşler, Ali Saygın Ögel, Serkan Ok


GİRESUNSPOR: Ferhat Kaplan Hayrullah Bilazer, Arias, Kadir Seven, Alper Uludağ (Dk. 68 Faruk Can Genç), Campuzano (Dk. 68 Murat Cem Akpınar), Mejia (Dk. 46 Savicevic), Görkem Sağlam (Dk. 81 Doğan Can Davas), Sergio (Dk. 46 Kuwas), Borja Sainz, Bajic


TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır (Dk. 61 Taha Tepe) Larsen, Hüseyin Türkmen, Bartra, Eren Elmalı (Dk. 90+6 Taha Altıkardeş), Bakasetas, Siopis, Visca (Dk. 90+6 Markovic), Trezeguet, Bardhi (Dk. 83 Hamsik), Umut Bozok (Dk. 83 Arif Boşluk)


GOLLER: Dk. 74 Faruk Can Genç, Dk. 80 Bajic (Giresunspor), Dk. 29 ve 59 Umut Bozok, Dk. 34 Bardhi, Dk. 72 Bakasetas (P) (Trabzonspor)


SARI KARTLAR: Savicevic (Giresunspor), Bakasetas, Hüseyin Türkmen, Markovic (Trabzonspor)

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page