top of page
Ara

Göztepe - Altay Derbisi Yarıda Kaldı!

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Göztepe ile Altay arasında oynanan İzmir Derbisi, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atılırken, sahaya giren bir Göztepe taraftarı Altay kalecisi Ozan’a korner diğeri ile saldırdı.


Göztepe Altay Derbisi

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında iki İzmir temsilcisi Göztepe ve Altay, Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İzmir derbisi, çıkan olaylar nedeniyle henüz 22. dakikada yarıda kaldı.


Olaylı Göztepe Altay Maçı

Maçın 19. dakikasında, Altay taraftarları, Göztepe seyircilerinin olduğu bölüme yabancı madde fırlattı. Yabancı madde bir süre yanmaya devam ederken, bir Göztepeli taraftarın ağır yaralandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine 2 ambulans sahaya girdi ve karşılaşma 22. dakikada durduruldu.


İzmir Derbisi Göztepe


Olayın ardından Göztepeli bir taraftar sahaya girerek, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in arkası dönükken başına korner direğiyle vurarak 29 yaşındaki file bekçisini yaraladı.


Göztepe Altay Maçı Kaleci

Yabancı maddeden etkilenen taraftarın yanı sıra Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 25 dakikalık bekleyişin ardından, Hakem Emre Kargın'ın da isteğiyle müsabaka tatil edildi.


İzmir Derbisi kavga

Altay kalecisine saldıran taraftar gözaltına alınırken, Ozan Evrim, ambulansla Medicana International İzmir Hastanesi'ne kaldırıldı. 29 yaşındaki kalecinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Hastaneden yapılan açıklamada, Ozan Evrim Özenç'in bilincinin açık olduğu, ilk kontrollerin ardından gereken tedavi ve kontrol amaçlı hastaneye yatışının yapıldığı bildirildi.


Göztepe - Altay Maçı Tribün

Göztepe seyircilerinin olduğu bölüme fişek atılması sonucu yaralanan taraftar Mehmet Çakır da sahaya giren ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Çakır'ın fişeğin isabet etmesi sonucu yüzünden yaralandığı ve ameliyata alındığı belirtildi.


Olayların ardından, Vali Yavuz Selim Köşger ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne da Gürsel Aksel Stadına gelerek incelemede bulundu. Öte yandan, TFF'nin karşılaşma ile ilgili kararı henüz açıklanmadı.

Comments


bottom of page