top of page
Ara

Göztepe'de Gündem Transfer!

Şampiyonluk heyecanını geride bırakan ve yeni sezonda Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Göztepe, yeni bir kadro yapılanması için kolları sıvadı. Sarı kırmızılı ekipte, iç transferde 4 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor.


göztepe transfer haberleri

Oldukça başarılı bir sezon geçiren Göztepe, Süper Lig'de de bu başarısını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Stanimir Stoilov yönetiminde transfer defterini açmaya hazırlanan sarı kırmızılılar da gözler öncelikle iç transfere çevrildi.


Son 5 sezondur Göztepe forması giyen kaptan Atınç Nukan, sözleşmesi sona erecek isimlerden biri. Hem Süper Lig'de hem de 1. Lig'de pek çok talibi olan deneyimli savunma oyuncusunun Göztepe'de kalmak istediği biliniyor.


Göztepe teknik patronu Stoilov, şampiyonluk açıklamasında Nukan'dan övgü dolu sözlerle bahsetmiş, ''Takımımızda Atınç ve İsmail gibi iki muhteşem kaptanımız var. Özellikle Atınç gördüğüm en büyük profesyonellerden biri.'' ifadelerine yer vermişti.


Sarı kırmızılılar İsmail Köybaşı ile sözleşme uzatırken, Atınç Nukan cephesinden de bir hamle gelmesi bekleniyor.


Göztepe'de sözleşmesi sona erecek diğer isimler ise, Kubilay Kanatsızkuş, Doğan Erdoğan ve Fıratcan Üzüm. Üç oyuncunun da sözleşmelerinde 1 sezon uzatma opsiyonu bulunuyor.


Ayrıca şampiyonlukta büyük katkısı olan Romulo, Mateusz Lis ve Billal Messaoudi'nin kiralık sözleşmeleri sona eriyor. Ancak Göz-Göz, Romulo ve Billal Messaoudi'nin satın alma opsiyonlarını da elinde bulunduruyor. Stanimir Stoilov'un ise her üç ismi de elinde tutmak istediği biliniyor.

İlgili Yazılar

Comentários


bottom of page