top of page
Ara

Göztepe'den Olaylı Maç Sonrası Açıklama | ''Kamuoyunun Takdirine Bırakıyoruz''

Göztepe Kulübü, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada Ali Koç'a yapılan saldırının ardından açıklama yayımladı.


göztepe ali koç açıklaması

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe - Fenerbahçe karşılaşmasına yaşanan olaylar damga vurdu. Devre arasında deplasman tribününe giden Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a tribünlerden yabancı madde atılırken, statta yer alan bir yetkili Koç'u iterek yere düşürdü.


Sarı kırmızılı kulüp, olayların ardından sosyal medyada ilk açıklamayı yaptı.


Göztepe Kulübü tarafından yapılan açıklama şu şekilde:


''Dün stadımızda Fenerbahçe ile oynanan lig müsabakası sırasında, yalnızca akredite kişilerin girebileceği alanlara – CEO’muz Kerem Ertan’ın tüm uyarılarına rağmen – maç devam ederken ve taraftarlarımızı provoke edecek şekilde izinsiz giriş yapılması asla kabul edilemez.


Bu tür bir eylemin, Fenerbahçe’nin veya herhangi bir kulübün stadında gerçekleşmesi halinde doğuracağı olası sonuçları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.


Saha içinde yaşanan, futbolla ilgisi olmayan bu görüntüleri kesinlikle tasvip etmediğimizi belirtir; 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında açıkça suç teşkil eden bu eylemin sorumlularının gerekli cezayı almaları için tüm hukuki adımları atacağımızı ve konunun takipçisi olacağımızı spor kamuoyuna saygıyla bildiririz.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page