top of page
Ara

Göztepe Doludizgin... | Yenilmezlik Serisi Devam Etti!

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe, sahasında karşılaştığı Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Sahasında farklı skorla moral bulan sarı kırmızılı ekip, Süper Lig'in yenilgisiz 4 temsilcisinden biri oldu.


Göztepe Yoluna Yenilgisiz Devam Ediyor

Milli maç arasının ardından 5. haftayı BAY geçen Göztepe, 3 haftalık bir aradan sonra sahalara galibiyetle geri döndü.


Ligin 6. haftasında evinde Kayserispor'u konuk eden sarı kırmızılı ekip, Taha Altıkardeş, Juan Santos da Silva ve Doğan Erdoğan'ın golleri ile 3-0'lık galibiyet elde etti.


Ayrıca, ligin 2. haftasında oynanan Fenerbahçe maçında alınan seyircisiz oynama cezasını Bodrum FK maçı ile birlikte geride bırakan Göz-Göz, farklı galibiyetin sevincini taraftarı ile yaşadı.


Göz-Göz'ün bileği bükülmüyor...

Göztepe, lige Antalyaspor deplasmanı ve Fenerbahçe maçları ile zorlu bir fikstürle giriş yaparken, her maçtan puan çıkarmasını bildi. İlk 3 haftayı 0-0 (Antalyaspor), 2-2 (Fenerbahçe) ve 1-1'lik (Alanyaspor) beraberliklerle geride bırakan sarı kırmızılı ekip, daha sonra Bodrum FK ve Kayserispor engellerini galibiyet ile geçti. Göztepe böylelikle, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ardından ligde yenilgi almayan dördüncü takım oldu.

İlgili Yazılar

Kommentare


bottom of page