top of page
Ara

Göztepe, Gürsel Aksel Stadı'na Dönüyor

Sezonun ilk haftasında Sakaryaspor maçını stattaki çalışmaların devam etmesi nedeniyle Akhisar'da oynayan Göztepe, Çorum FK mücadelesinin Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacağını duyurdu.


Göztepe, Gürsel Aksel Stadı

Göztepe, sezonun üçüncü karşılaşması olan Çorum FK maçının, İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacağını açıkladı.


Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:


''Öncelikle, sezonun ilk maçını evimizde oynayamadığımız için tüm taraftarlarımızdan özür dilemek istiyorum. Bu kabul edilemez bir durumdu ve taraftarlarımızın yaşadığı hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum.


Bu durumun bir sonucu olarak, sahanın bakımından sorumlu tedarikçimizle ciddi görüşmeler yaptık ve durumla ilgili tüm sorumluluğu kabul ettiler. Ayrıca durumu değerlendirmek üzere bağımsız uzmanlarla birlikte çalıştık ve taraftarlarımızla bu hafta evimiz Gürsel Aksel'de yeniden buluşuyoruz.


Aynı zamanda, günlük yönetimimizi güçlendirmek ve gelecekte böyle bir durumun yaşanmasını engelleyebilmek için kulüp olarak iç süreçlerimizi de gözden geçirdik. Bu gözden geçirmenin bir sonucu olarak Sportif Direktörümüz Ivan Mance'yi geçici olarak CEO görevine atamaya karar verdik. Kendisi ileriye dönük olarak kulübün tamamından sorumlu olacak ve Yönetim Kurulu'nun tam desteğine sahip olacak.


Ayrıca kulübün günlük operasyonlarını güçlendirmek amacıyla bir CEO arama sürecini de başlattık.


Son derece önemli bir sezonla karşı karşıyayız ve hedefimize ulaşmak için taraftarımızın gücünü arkamıza almamız gerekiyor. Taraftarlarımızın yaşadığı hayal kırıklığını anlıyorum ancak önümüzdeki süreçte her zaman olduğu gibi takımınızın yanında olacaklarına ve tam destek vereceklerine şüphem yok.


Desteğiniz ve tutkunuz için teşekkürler.''

İlgili Yazılar

コメント


bottom of page