top of page
Ara

Hakan Keleş: ''Bu Oyuncular Bunları Hak Etmiyor''

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Giresunspor, sahasında karşılaştığı Başakşehir'e 4-2 mağlup oldu. Yeşil beyazlı ekipte, Teknik Direktör Hakan Keleş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş istifa açıklaması

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, 4-2'lik Başakşehir yenilgisini değerlendirdi.


Keleş, ''Kazanmak bizim için çok önemliydi, avantaj elde edecektik. Oyuna da iyi başladığımızı düşünüyorum. Ama rakibin her geldiği gol oldu, biz de çok kaçırdık. İlk yarı 4-0 bitti. Bence oyunun kırılma anı, kalecimizin, kaptanımızın yediği hatalı yediği golden sonra taraftarımızın verdiği tepki oldu. Bu benim için çok önemliydi. Kaptan da olsa hatalı gol yiyebilir. Ama daha 20. dakikadan sonra taraftarın tüm oyunculara tepki göstermesi beni çok üzdü. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Çünkü bizim önümüzde final maçları var. Buna rağmen bu tepkilerin olması beni çok üzdü. İkinci yarı inanılmaz geçti. Attığımız, kaçırdığımız ve direkten dönen goller var. Oyunu da çevirebilirdik. Ama dediğim gibi oyuncularım bugün her şeyleriyle mücadele ettiler. Kolay değildi.'' diye konuştu.



Keleş, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Bu oyuncular bunları hak etmiyor. Ben neler çektiklerini, nelerle uğraştığımızı biliyorum. Çok sorunlarımız var. Buna rağmen sahada büyük bir mücadele vardı ikinci yarı. Oyuncular böyle mücadele ettikleri sürece bu takımı ligde tutacaklarına inanıyorum.

Bu takımı nereden nereye, buralara getirdik. Bu takımın zarar görmesini asla istemem. Taraftarımız da benim zarar verdiğimi düşünüyorlar ki tepki verdiler. Onu da oturup başkanımla değerlendireceğiz. Duruma göre bakacağız.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page