top of page
Ara

Hakan Keleş: ''Hakeme Rağmen Galip Gelebilirdik''

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Giresunspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'a 1-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Hakan Keleş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


 Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş açıklama

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, 1-0'lık İstanbulspor yenilgisini değerlendirdi.


Keleş, ''Bizim için çok önemli bir maçtı. Kazanmak adına, maçın başından sonuna kadar çok üstün oynadık. Her şeyi yaptık. 50 kere ceza sahasına girmiş, 30 şut atmışız. İstatistiklerin çoğunda üstünüz Son vuruşlarda problemler yaşadık. Bu tarz stresli maçları bu denli iyi oynayarak puan alamamak üzüntü verici. Ama böyle devam eder, iyi oyunu skora yansıtırsak hedefimize ulaşırız. Hep oyun oynamaya çalıştık.'' diye konuştu.


Hakem sıkıntılarına değinen Keleş, şu ifadeleri kullandı:


''Maçın hakemleri hakkında hiç konuşmuyorum ama bugün Mete hocanın takdir haklarını rakipten yana kullandığını düşünüyorum. Sadece bugün değil, haftalardır hakemler tarafından biraz mağdur kalıyoruz diyebilirim. Bu konuda sıkıntılar çekmeye başladık. Bugünkü gergin maçta da Mete Kalkavan'ın bizi çok gerdiğini düşünüyorum. Daha iyi maç yönetebilirdi. Hakeme de bağlamak istemiyorum. Biz de birçok şeyi yapamadık. Hakeme rağmen burada galip gelebilirdik. Çok üzüntülüyüz. Önümüzdeki haftalarda hedefimiz ligde kalmak. Bunu başarırız diye düşünüyorum.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page