top of page
Ara

Hakan Keleş: ''Hedeflerimiz Arasında İlk 10'da Olmak Vardı''

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Giresunspor, sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ''Bu seneki hedeflerimiz arasında ilk 10'da olmak vardı ama lig uzun bir maraton. Son 4 maçta 10 puan kazanmış olduk'' diye konuştu.



Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ligin 16. haftasında 2-1 galip geldikleri Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu.


Alınan galibiyeti yılbaşı hediyesi olarak camiaya ve taraftarlara hediye eden Keleş, ''Kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü iç sahada puan kaybı çok yaptık. Onu telafi etmeyi istedik. Son 4 maçta 10 puan kazandık. Maça iyi başladık. İlk yarı inanılmaz iyi bir oyunumuz vardı. Golü bulduk, goller de bulabilirdik. Fakat ikinci yarıya iyi başlayamadık. Rakibimiz daha baskılıydı. Golü de buldu. Son dakikalarda bulduğumuz gol bize 3 puanı getirdi. Oyuncular inanılmaz istekliydi. Sadece ikinci yarının belirli bölümünde biraz sıkıntılar çektik. 10. olduk. Bu seneki hedeflerimiz arasında ilk 10'da olmak vardı ama lig uzun bir maraton. Güzel bir gidişatımız var. 4 maçta alınan 10 puan var. Şimdi Trabzonspor maçı var.'' diye konuştu.

Comments


bottom of page