top of page
Ara

Hakan Keleş: ''Ligde Her Puan Önemli

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Giresunspor, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş alanyaspor maçı sonrası

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, 2-2'lik Alanyaspor beraberliğini değerlendirdi.


Keleş, ''Kazanmamız gereken bir maçtı, kazanamadık, üzgünüz. Oyunun geneline bakarsak, üstün olduğumuzu ve daha net pozisyonlarımız olduğunu düşünüyorum. İlk yarı iyi başlamamıza rağmen geri düştük. Burada biraz sıkıntılar çektik. Ama ikinci yarı oyuna soktuğumuz oyunculardan aldığımız verim bugün beni memnun etti. Dediğim gibi, kazansaydık büyük avantaj elde edecektik. Ama lig uzun, önümüzde daha çok maç var. Telafisini yapabileceğimiz maçlar. Ama 3 puan alamadığımız için üzgünüz.”


Teknik adam sözlerine şu ifadelerle devam etti:


''Burada oyuncularımın zaman zaman tepki gördüğünü gördüm. Biz transferi kapalı bir takımız. Sıkıntılar da çekiyoruz. Burada oyuncularımızın performansları düşecek veya yükselecek. Burada oyuncularımıza her zaman destek olmamız gerekiyor. Bu bizim için üzüntü verici bir şey. Geldiğim günden beri bayağı bir mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum. Burada iyi şeyler de yaptık. Ama son zamanlarda gördüğüm bu şeyler beni üzüyor.


Güçlü bir camia olmak zorundayız. Sıkıntılar çekiyoruz. Tabi galip gelemiyoruz, sorunlar yaşıyoruz. Ama burada her beraber bir şeyler başaracağız, geçen sene başardığımız gibi. Bu beni biraz üzüyor. Başkanımızı tebrik ediyorum. İnanılmaz şekilde oyuncularımı motive etti. Bunun bizim adımıza ve ilerisi adına güzel olacağını düşünüyorum. 2-0 geriden gelmek, kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Ligde her puan önemli ve değerli''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page