top of page
Ara

Hakan Keleş: ''Pozisyonları Değerlendiremedik''

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Giresunspor, sahasında Ümraniyespor'a 1-0 mağlup oldu ve kendi evindeki 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, galibiyet halinde büyük avantaj elde edeceklerini bu nedenle üzgün olduklarını belirtti.


Hakan Keleş Giresunspor

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ligin 18. haftasında 1-0 mağlup oldukları Ümraniyespor karşılaşmasını değerlendirdi.


İç sahada kazanmak istediklerini dile getiren Keleş, “İçeride kazanmak bizim için büyük bir avantaj olacaktı ama kaybettik, üzgünüz. Oyuna bakacak olursak istatistiksel olarak üstün olmamıza rağmen rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Ama biz de ilk yarıda çok fazla pozisyona giremedik. Ama ikinci yarı geriye düştükten sonra yakaladığımız pozisyonlar vardı. Onları değerlendiremedik. Kaybettiğimiz için üzgünüz, bizim için iyi olmadı. Yenseydik avantaj elde edecektik. İlerisi adına iyi olacaktı. Devre arasına bir maç kaldı. Puan baremimizi yakalayacaktık. Önümüzde Antalya maçı var. İçeride kaybettiğimiz puanı dışarıda kazanmak için uğraşacağız. Üç gün önce yoğun bir maç oynadık. Bizi biraz hırpaladı. İnşallah telafiyi Antalya ile yapacağız” diye konuştu.

Comentários


bottom of page