top of page
Ara

Hakan Kutlu: ''3 Puanı Hak Etmiştik''

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Erzurumspor, sahasında karşılaştığı Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı. Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu maç sonu basın açıklaması

Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, 1-1'lik Ümraniyespor beraberliğini değerlendirdi.


Kutlu, ''Son haftalarda hakemler çok gündemde. Maçın hakemlerini tebrik ediyorum. Şu yönden hataları vardı, özellikle bizim aleyhimize net bir penaltı ve Cofie'yi ikinci sarıdan atması gereken bir pozisyon vardı. Ama iyi niyetli bir duruş sergiledi sahada. VAR'dan dönmesi gereken kararlar vardı, hakem penaltı pozisyonunu göremeyebilir. VAR'daki hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyordu o pozisyonda. Ama 90 dakika sonuna baktığımız zaman iyi bir maç yönetti diyebilirim.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Maça gelince, ilk yarı rakibe verdiğimiz tek pozisyonda rakibimiz golü buldu. İlk yarıda pozisyonlarımız vardı ama oyuna tam anlamıyla üstünlük kuramadık. Ama rakibe de pozisyon vermiyorduk. Ama ikinci yarıda çok iyi reaksiyon verdik. Yüzde yüz kaleciyle başabaş atamadığımız pozisyonlar var, değerlendiremedik. Ama bir takım anca bu kadar iyi oynayıp bu kadar pozisyona girebilirdi. 3 puanı hak etmiştik. Hem de farklı bir skorla. Telafi ederiz. Oyuncularım özellikle ikinci yarıdaki duruşlarını, mücadelelerini ortaya koysunlar bunların telafisini yaparız.''

İlgili Yazılar

Komentáře


bottom of page