top of page
Ara

Hakan Kutlu: ''Artık Yukarı Doğru...''

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Erzurum FK, sahasında karşılaştığı Tuzlaspor'u 1-0 mağlup etti. Erzurum FK teknik direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Erzurum FK teknik direktörü Hakan Kutlu basın açıklaması

Erzurum FK teknik direktörü Hakan Kutlu, 1-0'lık Tuzlaspor galibiyetini değerlendirdi.


Kutlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


''Bizim için çok kritik bir karşılaşmaydı. Kazanıp alt taraftan tamamen kurtulmamız gerekiyordu nitekim öyle de oldu. Sezon başından beri defalarca söyledim bu oyuncu grubu inanmış durumda, ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık. Biz içeride tempolu oynamaya çalışan bir ekibiz. İlk yarı oyun çok fazla durdu. Bu tempomuzu oldukça düşürdü. Skoru yakaladıktan sonra da oyuncularım sahada ne yapılması gerekiyorsa onu yaptı.


Bunu ilk defa bugün söylüyorum. Artık yukarı doğru bir hedefimiz oluştu. Bu saatten sonra Playoff zorlayacağız. Kendimizi o bölgeye atmak için elimizden geleni yapacağız.

Daha önce de belirttim. Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal’a bir parantez açmam gerekiyor. 1,5 senedir buradayız. Bütün işlerimizi kolaylaştırıyor. Tüm problemlerimizi çözüyor bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Son olarak bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Galibiyetimiz onlara armağan olsun.''

İlgili Yazılar

Kommentarer


bottom of page