top of page
Ara

Hakan Kutlu: ''Bu Ligde Kalmanın Büyük Bir Hikayesi Var''

TFF 1. Lig'in 38. haftasında Erzurumspor FK, Necmi Kadıoğlu Stadı'nda karşılaştığı Boluspor'u 2-0 yenerek, kritik bir galibiyete imza attı. Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


 Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu açıklama

Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, 2-0'lık Boluspor galibiyetini değerlendirdi.


Kutlu, ''Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten çok önemli işi başardılar. Dışarıdan gözükenden çok daha zorunu başardılar. Dışarıdan gözüktüğünde kolay gibi gelebilir ama büyük iş başardılar. Çünkü transfer yasağı var, 3 puanı silinmiş. Ben depremden iki gün sonra anlaştım Erzurumspor'la. İç saha maçlarımız vardı, stadımızın depremden hasar alması nedeniyle iç saha maçlarını sürekli dışarıda oynamak zorunda kaldık. Maçtan maça geçerken, bir Riva’da kaldık, İstanbul’da çeşitli otellerde kaldık. Göçebe hayatı yaşadı oyuncularımız son 4 aydır. Konsantre dağınıklıkları oldu. Ben geldiğimzde Süleyman, Olanare gibi oyuncular takımdan ayrıldı. Bazılarının sakatlığı vardı bazıları da sözleşmesini feshetti. Oyuncu kayıplarına rağmen kalan oyuncular inanılmaz bi birliktelik ve sahiplenme gösterdi. Ve Şükürler olsun ligde kalmayı başardık"



Teknik adam, konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı:


''Son Altınordu maçında, sahada ilk 11’de 3, toplamda 5 altyapı oyuncusu görev aldı. Bunlar önemli şeyler. Belki son yılların en kritik maçına 3 altyapı oyuncusuyla başladık. 2 tane de kenarda vardı. Özgür, Fırat, Sefo, Furkan, Yakup... Bunlar bizden önce 1 maç oynamışlar. Ama biz geldikten sonra hemen hemen tüm maçlarda şans bulan oyuncularımız. Onlara ayrıca teşekkür etmek gerekiyor. Çünkü az maç oynamalarına rağmen iyi performans gösterdiler. Bunların bilinmesi gerekiyor. Bu ligde kalmanın büyük bir hikayesi var. Başkanın çok büyük desteği oldu. Zaman zaman saatlerce konuştuğumuz oldu. Çok kırılma anları yaşadık. Pes edebilirdik. Pes eden takımlar oldu. Başkana ayrı parantez açmak lazım. Taraftarımıza da çok teşekkür ederiz. Gerçi, Erzurum'da bir tane bile maç oynayamadık, kursağımızda kaldı. Genelde İstanbul, Rize ve Bursa’da oynadık bu maçlarda bize büyük destek verdiler. Gelemeyenler de dualarıyla, sosyal medyayla büyük inanç gösterdiler. Oyuncularıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Lig bitti, iyi bir tatili hem kulüp hem de oyuncular hak etti.''

Comments


bottom of page