top of page
Ara

Hakan Kutlu: ''Gol Yemeden Devam Ediyoruz''

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Erzurumspor, sahasında karşılaştığı Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu basın açıklaması

Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, 1-0'lık Adanaspor galibiyetini değerlendirdi.


Kutlu, ''Çok önemli bir galibiyet. Ligin ikinci yarısı 6 maçtır gol yemeden devam ediyoruz. Tabi defans oyuncularımızın, kalecimizin tüm takımın özverisi sonucu oluyor.

Ancak şunu vurgulamak istiyorum, bu iş en uçta Eren’le başlıyor. Onun en önde mücadelesi, rakibi karşılamasıyla başlıyor savunmamız. Dolayısıyla tüm oyuncularımı kutluyorum. Şimdi bu galibiyetin sevincini yaşayacağız. Sonrasında çok önemli bir Boluspor maçımız var en iyi şekilde hazırlanıp Bolu’ya gideceğiz. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Her geçen hafta daha çok desteklerini hissediyoruz. Ve daha fazla taraftarımızı bekliyoruz.'' diye konuştu.


Teknik adam, maçın 54. dakikasında sakatlanarak oyundan ayrılan Batuhan Artarslan ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:


''Batuhan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yüreğiyle mücadele ediyor. Tabi durumu bir iki güne belli olacak. Ayrıca Eren ve Celal’de cezalı duruma düştü. Ufuk ‘un sakatlığı devam ediyor. Bu oyuncularımızdan yoksun bir şekilde gideceğiz Bolu’ya.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page