top of page
Ara

Hakan Kutlu: ''Sıkıntılarla Uğraşan Bir Takımız''

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Erzurumspor FK, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Manisa FK'ya 3-1 mağlup oldu. Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu manisa fk maçı açıklama

Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, 3-1'lik Manisa FK yenilgisini değerlendirdi.


Kutlu, ''Maçı ikiye ayırıp konuşmak istiyorum. Oyun olarak bakıldığında, Manisa FK iyi bir takım. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3-1 mağlup olmamıza rağmen 80. dakikaya kadar futbolun gerekliliklerini yerine getirdik. Özellikle öne geçtikten sonra 2-3 çok net pozisyonlara girdik. Ama 80. dakikada hakemin verdiği talihsiz bir frikik var ortada. Maç boyunda hakemin bize yansıttığı talihsizlikler var, buna geçeceğim. Oyun olarak gerçekten istediklerimizi yaptık. 1-0’dan sonra farkı açabilirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince, maçın 80. dakikasında 1 gol oldu. Daha sonra mecburi değişiklikler yaptık, oyundan çıkan 3 oyuncumuz da sakatlanarak oyundan çıktı, istediğimiz değişiklikleri yapamadık" diye konuştu.


Sıklıkla hakem hataları yaşadıklarını belirten teknik adam şu ifadeleri kullandı:


''Biz zaten Erzurumspor olarak çok centilmen, hakemler hakkında hiçbir zaman açıklama yapmayan bir yönetime sahibiz. Ama yaşadığımız sıkıntılar var. Bildiğiniz gibi maçlarımızı içeride oynayamıyoruz. İstanbul, Rize arasında mekik dokuyoruz. Bu zor günlerin yanına hakem yönetimi de eklenince sıkıntılar oluyor. Bize gösterilen sarı kartlar, rakibe gösterilmeyen sarı kartlar, oyuncularımı maçın içinde gerdi. Özellikle 80. dakikada olmayan bir frikik verilmesi oyuncularımı oyundan düşürdü. Dediğim gibi biz zaten sıkıntılarla uğraşan bir takımız. Deprem dolayısıyla maçlarımızı deplasmanda gibi oynuyoruz. Bir de hakem hataları eklenince altından kalkılamaz bir hal oluyor.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page