top of page
Ara

Hakan Kutlu: ''Çok Kritik Bir Maçtı''

TFF 1. Lig'in 37. haftasında Erzurumspor, deplasmanda karşılaştığı Altınordu'yu 1-0 mağlup ederek, düşme potasından yükselmeyi başardı. Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu altınordu maç açıklama

Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, 1-0'lık Altınordu galibiyetini değerlendirdi.


Kutlu, ''Altınordu da kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik. Bizim oyuncularımız daha çok istedi. Altınordu futbolcular da oyunun büyük bir bölümünde daha çok bizim yarı sahamızda gözüktüler. Onlar da çok istedi. Çünkü çok kritik bir maçtı. Nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Bugün bizim adımıza bir final maçıydı, kazandık.'' diye konuştu.


Kutlu, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Geçen haftaki maçtan hemen sonra, ki o maçta nasıl yenildiğimiz ortadaydı. Belki bugünkü maçtan çok daha fazla hak ettiğimiz bir maçtı. Bugün Altınordu kazanabilirdi ama geçen haftaki rakibin karşımızda kazanma şansı yoktu. Farklı şeyler devreye girdi. Bugün Altınordu kazansa hak ettiler derdim. 6 iç saha maçı oynamış gözüküyoruz, birini Rize'de, 3'ünü İstanbul'da, 1'ini Bursa'da oynadık. Darmadağınız. Ama futbolcular bir an olsun, işin ucunu bırakmadılar. Şu an bir görevimiz daha var. Son maça çıkıp, o maçtan da bizi ligde tutacak sonucu alıp, taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Onlar da her gittiğimiz yerde, sonuna dek desteklediler.''

Comments


bottom of page