top of page
Ara

Hamdi Yılmaz: ''Şans Yanımızda Değildi''

TFF 1. Lig'in 30. haftasında Ankara Keçiörengücü, 2 penaltı kaçırdığı karşılaşmada Tuzlaspor'a 1-0 mağlup oldu. Keçiörengücü teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


hamdi yılmaz tuzlaspor maçı açıklama

Ankara Keçiörengücü teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, 1-0'lık Tuzlaspor yenilgisini değerlendirdi.


Yılmaz, ''46 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Üçüncü dakikada gol yiyip de ilk yarıda yüzde 100 3 tane gol kaçırıyoruz. Devreye giriyoruz, üst üste iki penaltıdan yararlanamıyoruz. Bu kadar gol kaçırıyoruz ve sahadan mağlup ayrılıyoruz. Futbolun doğasında var bu. Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Puan alamadığımıza göre demek ki şans da bizim yanımızda değildi. O nedenle mağlup ayrıldık, üzgünüz.'' diye konuştu.


Yılmaz sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Bu haftayı BAY geçeceğiz. Ondan sonraki haftalarda telafi etmemiz ladım. 47 puanda kaldık, rakiplerimiz bize iyice yaklaştı. Play-off'un içinde kalmak için puan kaybına tahammül yok. Bundan sonraki maçlarda mutlaka ve mutlaka puan almamız gerekiyor. Önümüzde 6 puanlık Malatya ve Adana maçları var ama bu da yetmeyebilir. O yüzden bundan sonraki maçlarda çok daha dikkatli ve verimli oynayıp play-off grubunda kalmamız lazım.''

Comments


bottom of page